ביקור מנכ"ל משרד החינוך שמואל אבואב בבית ספרינו רב תחומי אלוג'דאן

ביקר היום בבית ספרינו מנכ"ל משרד החינוך מר שמואל אבואב יחד עם המפקחים גלאל אסעד ויוסף אבו חסן . ומנהל מחלקת החינוך אנור פלאח ועוד מלווים. התקבלו בקבלת פנים חמה מאוד במנגינת הטופים של להקת הצופים של בית הספר. ומשם לאנדרטה של נופלי תאונות דרכים בחצר בית ספרינו,ואחד התלמידים שאבא שלו היה קורבן בתאונת דרכים נשא דברים בפניו. אחר כך נבחרת מתלמידי בית הספר הציגו בפניו ריקוד עממי "דבקה" .ומשם התארח במרכז המשאבים ושם היה מצג מהתלמידים על מגמות מובילות בבית הספר.

התרשמות מעולה ומצב רוח בשמים. המנ"ל בירך את בית הספר ושיבח את המנהל מר נזיר רבאח על המנהיגות המוצלחת, ובדבריו הביע את שביעות רצונו מהחינוך לערכים מצד אחד ומטיפוח הישיגים מצד שני.

מנהל בית הספר הודה למנכ"ל על ביקורו בבית ספרינו, והביע שביעות רצונו מתיפקוד המנכ"ל . ובירך את כל הנמצאים.