סיור לימודי לכיתות המדעיות שכבה י"ב

במסגרת ההכוון האקדמי בבית הספר נסעו תלמידים י"ב כיתות המדעיות ביום שני 8/5/2023  לסיור אקדמי באוניבירסיטת ת"א . 35 תלמידים בליוו רכז השכבה סלמאן פארס, והמחנך אנור מוסא והיועצת אריג אבו טפלה, ורכזת רואד להשכלה גבוהה ניבין חביש.

הגיעו התלמידים לאוניברסטה, חולקו  לקבוצות . לכל קבוצה הצטרף מדריך מטעם האוניברסיטה שהוביל את התלמידים  במתחם האוניברסיטה , סיור בין הפקולטות עם הסבר מעניין. לאחר מכן היתה הפסקה לארוחת, ומאז עברו התלמידים לפקולטת הרפואה שם קבלו שתי הרצאות מעניינות מסטודנטים ותיקים, בהם הוסבר לתלמידים כל מה שקשור בלימודים באוניברסיטה, עודדו תלמידים ללימודים אקדמיים והמליצו להם בחום על אוניברסיטת תל אביב.

התלמידים נהנו מאוד, וקבלו מידע רלוונטי להמשך הלימודים בעתיד, חשו מקרוב חיי הסטודנטים ושאלו המון שאלות.